Maalaan muotokuvia oljy- ja akryyliväreillä. Piirrän myös lyijykynällä, pastelliväreillä ja hiilellä. Teen niin virallisia kuin epämuodollisiakin muotokuvia aikuisista, lapsista, perheistä ja lemmikeistä.

Pyrin luontevaan asetelmaan, ja luonnonvalon käyttöön vuodenajasta riippuen. Istunnot tapahtuvat taiteilijan työhuoneessa tai mallin kotona. Työ vaatii n. 3-6 istuntoa, jotka kestävät 2-3 tuntia (sis. tauot). Valokuvistakin voin maalata, jos käytännön syistä niin halutaan, tai mallille on vaikea olla paikallaan (esim. lapset, eläimet).

Muotokuvatyö alkaa istunnolla, jossa luonnostelen ja valokuvaan mallin, ja keskustelemme poseerausasennosta, vaatteista ja taustasta. Tämän perusteella asiakkaan kanssa päätetään muotokuvan lopullinen muoto. Työhön kuluva aika riippuu kohteesta, maalauksen koosta ja käytetystä tekniikasta. Jos muotokuva tehdään kokonaan valokuvan pohjalta, asiakas saa nähdä maalauksen työn edistyessä.

Hinta riippuu työmäärästä. Lopullinen hinta määräytyy sen mukaan kuinka suuri teos on ja millä tekniikalla se on tehty. En kehystä taulua. Tilaaja maksaa taulun kuljetuksen ja taulun toteuttamiseen liityvät matkakustannukset.

Yhden henkilön muotokuvien lähtöhinnat ovat 200 € hiilipiirroksesta, 300 € akvarellista ja 600 € öljyvärimaalauksesta. Eläinmuotokuvien lähtöhinnat ovat 90 € hiilipiirroksesta, 180 € akvarellista ja 400 € öljyvärimaalauksesta.

Yhteystiedot: puh. +358 20 786 1890, s-posti kaminen.mosher(a)gmail.com

Tarjouspyyntöä varten voit täyttää allaolevan kaavakkeen. Vastaan mahdollisimman nopeasti.

 

Hallintojohtaja Hannu Pietilä, öljyväri kankaalle, 70 x 56cm, 2013 (Oulun yliopisto)

Pentti Simojoki, öljyväri kankaalle, 61 x 50cm, 2014